Permanente Make-up

 

Je gezicht is je visitekaartje. Mensen beoordelen in een paar seconden wat ze van je vinden en je kunt maar één keer een indruk maken.

Ik heb geleerd dat mooi zijn een combinatie is van binnen en buiten. Maar de buitenkant kan soms tekenen geven van vermoeidheid, ouderdom rimpels etc. Als dan ook de tijd ontbreekt om iedere dag weer op en top verzorgd eruit te zien, dan biedt permanente make-up uitkomst!

Door middel van een snel op en neer gaande ultradunne naald, wordt er een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Deze techniek kan worden toegepast van wenkbrauwen tot eyeliner. Hierin zijn verschillende technieken mogelijk die hieronder omschreven staan.

Onze filosofie is om met permanente make-up slechts een subtiel accent aan te brengen zonder dat u er echt opgemaakt uit ziet. Op elk moment van de dag heeft u een verzorgd uiterlijk, of u nu aan het sporten bent, uit het zwembad stapt, naar de sauna gaat, een traantje wegpinkt bij een romantische film of meteen uit bed stapt. De aangebrachte accenten laten uw gezicht weer spreken op ieder moment van de dag.

 

Permanente Make-up behandelingen Wenkbrauwen:

Hairstroke 3d: Deze methode geeft het effect van fijne, natuurlijke haartjes en is ideaal om een dunne, te korte of juist te schaarse wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode

Schaduw: Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergeleken met wanneer u een wenkbrauw potlood of poeder aan hebt gebracht. De schaduw techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke 3d. Ook een combinatie van hairstokes 3d bij de aanzet en schaduw in het midden en uiteinde kan een mooi natuurlijk effect geven.

 

Permanente make-up behandelingen Eye-liner

Infralash eyeliner: Een subtiel lijntje tussen de wimperhaartjes, welke niet vergelijkbaar is met een ‘normale’ eyeliner boven de wimpers. Deze methode geeft een zeer natuurlijk effect en laat de wimperaanzet voller lijken.

Design eyeliner: Dit is een volle eyeliner die mag opvallen, ideaal voor degenen die standaard elke dag een lijntje tekenen

Design eyeliner met wing: Zeer volle eyeliner die doorloopt voorbij het oog naar boven. Voor als je echt van een opvallende eyeliner houdt. 

Shadow eyeliner: Een uitgeschaduwde eyeliner. Deze eyeliner is geschikt voor mensen met een groot bewegend ooglid.

 

Prijzen:

Een nieuwe behandeling bestaat uit 3 behandelingen, niet alleen om zo het mooiste (kleur) resultaat te verkrijgen, maar ook langer plezier te hebben van uw permanente make-up. Het laagje over laagje aanbrengen kost iets meer tijd, 3 behandelingen, maar geeft een verfijnder resultaat! Tussen elke behandeling zit een periode van 6 weken. Na het voltooien van de behandeling is het raadzaam een nabehandeling te ondergaan na 1,5 jaar. Permanente make-up vraagt onderhoudt! Op deze manier blijft u er altijd van verzekerd dat de kleur, die destijds nauwkeurig met u is uitgezocht, goed blijft.

 

Wenkbrauwen 3 behandelingen  
Hairstoke 3d of Schaduwtechniek € 350
Nabehandeling binnen 1,5 jaar  € 110 
Nabehandeling binnen 2 jaar  € 140
Correctie/verwijderen oude/mislukte PMU vanaf € 125
   
Eyeliner 3 behandelingen  
Eyeliner boven vanaf € 225
Eyeliner onder vanaf € 180
Eyeliner boven en onder vanaf € 350
Nabehandeling binnen 1,5 jaar  € 110
Nabehandeling binnen 2 jaar € 140

 

 

WhatsApp chat